Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@20:23:26 GMT

عوارض تزریق خودسرانه آمپول‌های شل کننده عضلات

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۰۹۴۸

عوارض تزریق خودسرانه آمپول‌های شل کننده عضلات

پرهام پارسانژاد فیزیوتراپیست در خصوص عوارض و مشکلاتی که استفاده مکرر از آمپول های عضله شل‌کن برای افراد به همراه دارد، اظهار کرد: وقتی هوا به صورت ناگهانی سرد می شود و افراد بدون توجه به سردی هوا با همان لباس های تابستانی به استقبال پاییز می روند، دچار اسپاسم عضلانی و گرفتگی عضلات ناحیه ستون فقرات گردنی و کمری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در چنین شرایطی این افراد با انجام یک حرکت ساده در ناحیه ستون فقرات کمری، دچار اسپاسم و گرفتگی عضلات می شوند و این اسپاسم و گرفتگی هنگام حرکت و فعالیت با درد همراه است.

اوادامه داد: معمولا افراد زمانی که در چنین شرایطی قرارمی‌گیرند، اولین و راحت‌ترین کاری که انجام می‌دهد تزریق  آمپول‌های شل کننده عضلات و ضد التهاب خواهد بود. هرچند استفاده از این آمپول‌ها ممکن است که در وهله اول مانند آبی بر روی آتش باشد و درد ناشی از گرفتگی عضلات را کاهش دهد، اما تزریق این آمپول ها سبب خواهد شد تا عضلات فرد ضعیف تر شود و فرد بیشتر دچار گرفتگی عضلات شود.

پارسانژاد گفت: توصیه ما این است زمانی که افراد دچار اسپاسم و گرفتگی عضلات می‌شوند در ابتدای ۷۲ ساعت به استراحت مطلق بپردازند همچنین استفاده از کمربندهای طبی و قراردادن کیسه یخ هر چهار تا پنج ساعت ۱۰ دقیقه در ناحیه درد می‌تواند به تسکین آن کمک کند. درنهایت در صورتی که انجام این فعالیت‌ها برای تسکین درد نتیجه بخش نباشد از دارو‌های شل کننده عضلات  و ضدالتهاب به عنوان آخرین گزینه می توان استفاده کرد.

اوگفت: مراجعه به کلینک‌های فیزیوتراپی و انجام تکنیک‌های دستی توسط فیزیوترپیست‌ها برای برطرف کردن اسپاسم ایجاد شده، یکی از بهترین و موثرترین روش ها  خواهد بود.

او ادامه داد: همچنین به افرادی که با اسپاسم عضلانی رو به رو می شوند انجام ورزش‌هایی از قبیل پیاده روی‌ به مدت ۴۵ دقیقه، دویدن آرام و انجام یک سری تمرین‌ها و نرمش‌های سبکی در زمان فیزوتراپی توصیه می شود.

او گفت: در واقع برطرف کردن این عارضه با دارو خصوصا استفاده خودسرانه از آمپول‌های شل کننده و ضد التهاب سبب خواهد شد که اسپاسم عضلانی به طور مکرر رخ دهد و در نهایت می تواند سبب بیرون زدگی دیسک، فشار بر روی ریشه‌های عصبی و گاهی هم اختلال در حرکت اندام‌های تحتانی شود و در چنین شرایطی راهی جز جراحی پیش روی فرد نخواهد بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گرفتگی عضلات پارسی خبر سبک زندگی گرفتگی عضلات آمپول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۰۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی در ۴ استان کشور درپی وقوع سیل و آبگرفتگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار چند روز پیش سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در اکثر استان‌های کشور گفت: به دنبال این هشدار سازمان امداد و نجات امدادگران خود را به حالت آماده باش درآورد که این آماده‌باش همچنان و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه از صبح امروز در هفت استان بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان، همدان، خوزستان و اصفهان شاهد بارش شدید باران و آبگرفتگی بودیم، گفت: از میان این هفت استان تاکنون در مناطقی از چهار استان عملیات امدادی انجام شد که همچنان ادامه دارد.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: بر این اساس در استان خوزستان با آبگرفتگی در مناطقی از شهرستان‌های دزفول، لالی و آغاجاری مواجه هستیم و امدادرسانی در این مناطق توسط تیم‌های امدادی در حال انجام است. در استان بوشهر نیز آبگرفتگی در مناطقی از شهرستان‌های دیلم، کنگان، گناوه، جم و دشتی گزارش شده که امدادرسانی در دیلم و گناوه که شدت حادثه بیشتر بوده، در حال انجام است.

محمودی افزود: همچنین در استان‌های اصفهان و فارس نیز امدادرسانی در شاهین شهر، سپیدان، فسا و بختگان ادامه دارد. گزارش نهایی از اقدامات انجام شده اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به وضعیت بارش‌ها در کشور از شهروندان و مسافران خواست که از تردد و توقف در مسیرها و جاده‌ها و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با سامانه ۱۱۲ ندای امداد و نجات هلال‌احمر تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • خودداری از مصرف خودسرانه هرگونه قارچ خود رو در طبیعت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • ابزار ۱۳ سانتی دندانپزشکی در معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • خارج کردن ابزار ۱۳ سانتی دندان پزشکی از معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور