Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرفتگی عضلات یکی از انواع عارضه‌های شایع در عصر مدرن تبدیل شده است که همهِ افراد برای یکبار هم که شده است در طول زندگی خود آن را تجربه میکنند. از این رو افراد زیادی بدنبال راه‌های درمانی مدرنتر و سریعتر هستند. اما چه روش درمانی به طور کامل و قطعی می‌تواند به بهبود مبتلایان به این عارضه کمک کند؟

در ادامه قرار است که در خصوص تکنولوژی نوین UIC در عرصه درمان و حوزه فیزویوتراپی یعنی، پد کامفُواِستریپ، اطلاعاتی به شما ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه یافته‌های متنوع در علم پزشکی حیطه فیزیوتراپی را با تغییرات گسترده‌ای همراه کرده است یکی از این نوآوریهای قابل بحث تکنولوژی UIC است. این تکنولوژی به عنوان یک روش درمانی نوآورانه باعث شده است این عرصه جان تازه‌ای بگیرد و بیماران بتوانند با اعتماد و امید بیشتری نسبت به درمان انواع دردهای عضلانی مثل، شانه درد،کتف درد، درد ران ، زانو درد، گردن درد و کمردرد اقدام کنند. به دلیل اینکه روش درمانی پد کامفُواِستریپ یک روش خانگی محسوب می‌شود دیگر نیازی نیست بیماران به مراکز مختلف مراجعه کنند مراکزی که در بیشتر مواقع بجز صرف هزینه و انرژی نتیجه دلخواه را در بر نخواهد داشت.

البته باید گفت این تکنولوژی در کشورمان بسیار نوین است، اما در کشورهای اروپایی این تکنولوژی در سال‌های اخیر توانسته تاثیرات خودش را به اثبات برساند. در کشورهای اروپایی از این فناوری در درمان برای از بین بردن چسبندگی، رفع انسداد مفاصل ، کاهش دردهای عضلانی و بازیابی دامنه حرکتی به طور گسترده استفاده می‌شود.

کامفُواِستریپ و کاهش عارضه گرفتگی عضلات

فناوری UIC بکار رفته در پد کامفُواِستریپ خود از تکنولوژی‌هایی دیگری استفاده می‌کند که هر کدام از آن‌ها پیش از ترکیب در کامفو‌استریپ به تنهایی می‌توانستند روش درمانی مجزا باشند.

اما با اجتماع و ترکیب اولتراسوند، مادون قرمز و کلاک پالس شاهد بودیم که تاثیرات آن‌ها در کنار هم به حداکثر مقدار ممکن رسید. بنابراین زمانی که افراد برای بهبود عارضه گرفتگی عضلات‌ اندامهای مختلف همچون کمر، لگن و ساق پا و... به پد کامفواستریپ روی می‌آورند، بالاترین اثر‌گذاری درمانی را شاهد خواهند بود.

کامفُواِستریپ چگونه به رفع گرفتگی عضلات زانو، کمر و گردن کمک می کند؟

با امواج ساطع شده از اولتراسوند به عضلات و بافت‌های درونی بدن، تسکین و التیام درد از نتایج ضروری و قطعی این روش درمانی است. این امواج به درجات مختلف به بیماران ارائه شده و در ساطع کردن امواج کاملا شرایط بدنی افراد در نظر گرفته می‌شود.

مولد های التراسوند که عملکرد التراسوند تراپی را بر عهده دارند باعث التیام و تسکین درد در بافت مورد نظر می شوند و هم زمان مولد های اِنفرارد با قدرت نفوذ بالای خود بویژه در بافت‌هایی از قبیل : زانو، گردن و کمر  باعث افزایش خون رسانی، بهبود درد در بافت‌ها و کاهش گرفتگی و اسپاسم عضلات می‌شود، همچنین در کنار این دو، تکنولوژی دیگر کِلاک پالس است که بصورت ریتم های دقیق و هماهنگ باعث ماساژ عضلات به نحو موثری می‌شود.

در این روش که یک روش غیرتهاجمی محسوب می‌شود می توان به عنوان یک روش درمان خانگی حتی برای نقاط درگیر دیگر همانند: شانه درد، درد استخوان دنبالچه، لگن درد و درد مچ دست و حتی دردهای پشتی کمری بکار گرفت.

 

آیا استفاده و درمان با کامفُواِستریپ دردناک است؟

UIC تراپی یک روش غیرتهاجمی بدون درد و در دسترس در هر زمان مکانی در حین استراحت هست که نه تنها دردی در پی ندارد بلکه احساس خوشایندی در هنگام ماساژ درمانی ایجاد می‌‎ شود. شما در هنگامی که در روند درمانی قرار می‌گیرید و برای‌تان از این تکنولوژی استفاده می‌شود، هیچ‌گونه آسیبی را تجربه نخواهید کرد.

کامفُواِستریپ چگونه به کاهش گرفتگی عضلات کمک می‌کند؟

زمانی که شما از پد کامفُواِستریپ استفاده می‌کنید با ساطع شدن گروهی از اشعه‌ها (اولتراسوند و مادون قرمز) و نیز تا حدودی ماساژ عضلات (کلاک پالس) به عمقی‌ترین بخش بافت‌‌های عضلانی و ایجاد خون‌رسانی بیشتر و در نتیجه انتقال اکسیژن بیشتر می‌تواند از مشکلاتی همچون اسپاسم و انقباضات عضلات راحت شوید.

 

چقدر طول می‌کشد تا کامفُواِستریپ بر گرفتگی عضلات اثر بگذارد؟

گزارش تمامی افرادی که با این روش درمانی برای بهبود وضعیت عضلات‌شان اقدام کرده‌اند چنین بوده است که در همان جلسات ابتدایی شاهد بهبودی‌های قابل توجهی بودند.

بنابراین می‌توان این‌گونه گزارش کرد که شما از همان هفته‌های اول درمان شاهد اثرات درمانی خواهید بود و به مرور زمان این اثرات افزایش خواهند یافت.

البته دستیابی به درمان کامل می‌تواند در افراد مختلف اندکی متفاوت باشد. برای مثال این فرایند با توجه به نوع درد، محل وقوع آن، مزمن یا حاد بودن، میزان درد عضله و در نهایت چگونگی بازخورد عضلات هر فرد به درمان، تغییراتی خواهد داشت.

در بسیاری از مواقع افراد فقط بعد از چند روز استفاده از پد کامفواستریپ درمان و تسکین کامل درد را تجربه کرده‌اند. اما از سوی دیگر برای گروهی دیگر با همان درد و تغییر در شرایط فردی، درمان در زمانی دوبرابری اتفاق افتاده است. باید توجه داشته باشید که درمان دردو بهبودی شرایط اتفاقی لحظه‌ای نیست و کاربر پد کامفواستریپ از آغاز استفاده، می‌تواند روند بهبودی را حس کند و فقط وقوع نتیجه نهایی، شاید در افراد متفاوت باشد.

 

آیا کامفُواِستریپ باعث بروز عوارضی برای بیماران می‌شود؟

براساس گزارش‌ها و اطلاعاتی که در این زمینه وجود دارد می‌توان به طور قاطعانه گفت که خیر. تقریبا تمامی افرادی که از این تکنیک درمانی برای بهبود وضعیت عضلات‌شان کمک گرفتند هیچ‌گونه عارضه‌ای را در خودشان گزارش نکردند.

بنابراین می‌توان با اطمینان گفت این روش درمانی یعنی کامفواستریپ در رده روش‌های درمانی ایمنی است که با خیال آسوده می‌توان برای انجام آن اقدام کرد.

 

مزایای کامفُواِستریپ

از مهم‌ترین مزایایی که روش درمانی کامفواستریپ برای گرفتگی عضلات دارد به شرح زیر است:

بدون درد بدون عوارض روشی بدون خطر بهبود گرفتگی عضلات کاهش درد و التیام آن پاسخ‌دهی درمانی در کوتاه‌ترین زمان هزینه‌ای مقرون به صرفه در قیاس با نتیجه‌ای که برای‌تان حاصل خواهد شد غیر تهاجمی: یعنی در این روش نیازی به ایجاد برش یا به وجود آوردن آسیبی جدی به بافت پوست و اندام‌ها وجود ندارد. بنابراین به راحتی با یک روش غیرتهاجمی به بهبود آن می‌توانید کمک کنید.

 

آیا همه افراد می‌توانند از کامفُواِستریپ استفاده کنند؟

استفاده از این تکنولوژی نوین برای همه افراد مجاز است. همچنین طراحی کامفواستریپ به گونه‌ای انجام شده است تمامی افراد بتوانند از آن به راحتی و برای تمام عضلات بدن خودبهره ببرند. در کنار این موضوع، جنسیت و سن و سال در استفاده از پد کامفواستریپ تاثیر خاصی ندارد و درمان درد عضلانی توسط این پد تسکین‌بخش، برای نوجوانان یا سالمندان به یک شکل است.

از آنجایی که استفاده از این پد به راحت‌ترین شکل ممکن اتفاق می‌افتد، به همین دلیل به کارگیری آن برای همه افراد به صورت انفرادی ممکن است و این موضوع هم عاملی برای جلوگیری از درمان و تسکین دردهای عضلانی برای افراد متلف نمی‌شود.

اما با اینکه در استفاده از چنین فناوری نوینی، افراد آزادی عمل کامل دارند، باید بیان کرد که زنان بارادار از استفاده از هرگونه وسیله‌هایی که با امواج سر و کار دارند محروم‌اند و فقط در صورت صلاحدید پزشک می‌توانند از محصولات با این قبلی تکنولوژی استفاده کنند.

پژوهش‌ها هنوز نشان نداده است که آیا این امواج می‌تواند بر جنین اثر منفی داشته باشد یا خیر. همچنین نمی‌دانیم که اثر این تکنیک درمانی در بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی نیز چگونه است. بنابراین عاقلانه‌ترین کار این است که تا زمان تکمیل اطلاعات‌مان در خصوص این موضوع نسبت به استفاده ار این روش درمانی با مشورت پزشک اقدام نمایند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: کمردرد گردن درد زانودرد درد ران پا شانه درد کتف درد روش درمانی گرفتگی عضلات یک روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۹۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، توجه به بیماران خاص و صعب العلاج از جمله دغدغه‌های سال‌های گذشته تاکنون نظام سلامت بوده است، موضوعی که در ادوار مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به صورت جدی دنبال شده است، اما تا امروز اقدامات موثری در زمینه درمان بیماران خاص و صعب العلاج صورت نگرفته و در برخی از مناطق محروم کشور نیز بسیاری از بیماران خاص و صعب العلاج با مشکلات جدی درمانی رو به رو هستند.

بیماری‌های خاص چیست؟

در علم پزشکی تعریفی تحت عنوان بیماری خاص وجود ندارد. بیماری‌های خاص به شرایطی پزشکی گفته می‌شود که میزان شیوع آن در جامعه آماری بسیار کم بوده و برای درمان آنها باید شرایط ویژه‌ای فراهم گردد. در حقیقت، این نوع از بیماری‌ها درمان قطعی ندارند و فرد باید تا آخر عمر تحت حمایت‌های درمانی قرار بگیرد، به طور خلاصه انواع بیماری خاص ویژگی‌های مشترکی دارند که عبارتند از مزمن بودن، عدم درمان قطعی، سختی درمان، هزینه بالای درمان، نیاز به دارو، شیوع کم بیماری که شامل این موارد می‌شود.

مشکلات فراوان بیماران هموفیلی

احمد قویدل مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران در همین زمینه در گفت و گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم‌و فناوری آنا با اشاره عدم دسترسی مناسب به دارویی در ادامه با اشاره به مشکلات بیماران هموفیلی در ایران گفت: یکی از مشکلاتی که بیماران هموفیلی با آن رو به رو هستند عدم دسترسی مناسب به دارو در مناطق محروم است و باید افراد بیمار برای تهیه دارو به مراکز شهرستان‌ها مراجعه کنند که این موضوع باعث بروز مشکلات زیادی شده است.

قویدل ادامه داد: از سوی دیگر روش‌های قدیمی درمان نیز سالهاست که منسوخ شده است روش‌های جدید جایگزین راه‌های درمانی گذشته شده است، باید توجه داشت که در روش‌های قدیمی فرد بیمار ممکن است در سنین نوجوانی و جوانی دچار معلولیت شود، اما در روش‌های درمانی جدید که به صورت دارویی و موسوم به پیشگیری است فرد می‌تواند مراحل درمانی بسیار مطمئن تری را پشت سر بگذارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته و مشکلات بیماران هموفیلیوی با اشاره به اینکه سال گذشته سال خوبی برای بیماران هموفیلی از نظر دارویی نبود گفت: متأسفانه مسئولین سازمان غذا و دارو سال‌ها است با استفاده از سنگر تولید داخلی و بستن فهرست دارویی کشور، بیماران را از دارو‌های نوین بی بهره نگه داشتند. یکی از نتایج این نوع سیاستگذاری‌های انحصاری، همین بحران دارویی هموفیلی است که ماه‌ها است که گریبان بیماران هموفیلی را رها نکرده است. چند ماه است که بیماران به صورت‌های مختلف درد می‌کشند و به علت عدم امنیت دارویی زندگی آنها دچار اختلال شده است.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: بار‌ها با مسئولان مربوطه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلساتی داشتیم، اما متاسفانه اقدامات کافی برای بیماران هموفیلی صورت نگرفته است؛ متاسفانه در کشور برای بیماران هموفیلی تنوع دارویی وجود ندارد و این موضوع می‌تواند مشکل ساز شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگری یکی از مشکلات بیماران هموفیلی موضوع بازنشستگی است؛ اگر به صورت دقیق محاسبه کنیم فردی که مبتلا به بیماری هموفیلی است باید نسبت به یک فرد دیگر سریع‌تر بازنشسته شود و ما می‌خواهیم این موضوع توسط دولت ویژه دنبال شود.

نگاه ویژه بیمه سلامت به بیماران خاص و صعب العلاج

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد دارو‌های تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: دارو‌هایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: دارو‌هایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند؛ بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

تلاش وزارت بهداشت به منظور برقراری پوشش کامل بیمه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج

سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تشکیل کمیته‌های علمی به منظور به روز رسانی برنامه‌های درمان و تدوین و ابلاغ بسته‌های جامع درمان برای کلیه گروه‌ها شامل خدمات درمانی، پیشگیری از عوارض بیماری و ارزیابی‌های دوره‌ای از جمله اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه خدمات درمانی است.

کریمی افزود: در زمینه دسترسی عادلانه بیماران به خدمات درمانی، توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارائه خدمت از طریق تکمیل و تجهیز مراکز مراقبت جامع هموفیلی شامل ویزیت پزشک، تزریق فرآورده‌های خونی و انعقادی، عرضه دارو‌های تخصصی، دندانپزشکی، توانبخشی و توسعه برنامه پروفیلاکسی در ۲۰ مرکز انجام شده است.

وی ادامه داد: تدوین و ابلاغ دستورالعمل حمایتی کمک به بیماران و تقبل هزینه‌های بستری مرتبط با بیماری در بخش‌های دولتی شامل کلیه خدمات ذکر شده در بسته حمایتی، حمایت از بیماران در خصوص تأمین پکیج ملزومات مصرفی تزریق فاکتور در منزل به ویژه برای پروفیلاکسی و ITI (درمان مهارکننده)، کمک به هزینه خدمات دندانپزشکی تخصصی و گا‌ها تحت بیهوشی در مراکز درمانی و دانشکده‌های دندانپزشکی برای بیماران هموفیلی و کمک به هزینه خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی در بیماران هموفیلی با مشکلات مفصلی در راستای حفاظت مالی از بیماران صورت می‌گیرد.

کریمی درباره وضعیت مراکز جامع هموفیلی نیز گفت: مراکز جامع، در واقع شبکه مراکز درمانی بیماران هموفیلی است. این شبکه شامل چند مرکز قطب (ریفرال) و مراکز اقماری وابسته است. در حال حاضر ۲۰ مرکز درمانی هموفیلی داریم که خدمات مورد اشاره را به صورت کامل ارائه می‌کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین افزود: با توجه به قانون بودجه و با همکاری سازمان بیمه سلامت در تلاشیم پوشش کامل بیمه‌ای برای بیماران خاص و صعب العلاج ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • به این دلیل چیپس نخورید!